Demo számla nyitása

Próbáld ki 1 hónapig Ingyen, virtuális 10 millió forinttal, díj és kötelezettségek nélkül az Erste TraderGO online tőzsdei platformot

A regisztrációt követően, hozzáférést kapsz a rendszerhez egy személyes demó számlán keresztül.

A regisztráció feltételei

A nyilatkozattevő ezúton a “Regisztráció” gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az ERSTE-csoporthoz tartozó társaságoktól (beleértve magát az Erste Befektetési Zrt-t  és Függő Ügynökét) és az Erste Befektetési Zrt. által forgalmazott alapoktól származó reklám- és információs anyagokat küldjön a nyilatkozattevőnek bármely értesítési módon, ebből a célból a jelen regisztrációs lapon és az ügyfélkapcsolat során tudomására jutott adatait kezelje.

A nyilatkozattevő hozzájárul, hogy az Erste Befektetési Zrt. részére az adatok feldolgozásával az SCK-Invest Kft., az Erste Befektetési Zrt. Függő Ügynöke rendelkezik.

A nyilatkozattevő kijelenti hogy hozzájárulása önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A nyilatkozattevő tudomásul veszi, hogy megadott hozzájáruló nyilatkozatát bármikor, korlátozás és indoklás nélkül postai úton, vagy elektronikus levél formájában, illetve személyesen is visszavonhatja.

A hozzájárulás visszavonásával kapcsolatos egyéb információk a Társaság honlapján kerülnek közzétételre.

Az etradergo.hu weboldal létrehozásának célja a napi piaci információk közzététele az érdeklődők számára, piaci események véleményezése, értelmezése, illetve az Erste Befektetési Zrt. Online kereskedési felületének népszerűsítése, mint az ERSTE Befektetési ZRT. Értékesítési Partnere. Társaságunk az SCK-INVEST Kft., az Erste Befektetési Zrt. befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. Törvény (Bszt.) 111.§ (2) bekezdés A.) pontja szerinti függő ügynöke. Rajtunk keresztül igénybe veheti egy óriási banki szervezet Online kereskedéssel járó összes előnyét, az Erste TraderGO rendszerében.

Kockázati figyelmeztetés! Az Erste Traderben elérhető termékek jelentős része a tőkeáttétel miatt kiemelten magas kockázattal jár. A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is. További részletekért kérjük, olvassa el tájékoztató anyagunkat: http://www.erstebroker.hu/static/befrt/download/A_magas_tokeatteteles_kereskedes_kockazatai.pdf

Az Erste Befektetési Zrt.-nél a lakossági befektetői számlák 71%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Értékpapírszámlát az Erste Befektetési Zrt. vezeti.
Címünk: 1053 Budapest, Vörösmarty tér 4. Medimpex Irodaház
Telefon: 06 1 883-2734

A blog oldalon megjelenő tartalmak kizárólag tájékoztató jellegűek (nem feltétlenül tükrözik az Erste Befektetési Zrt. véleményét). Jelen weboldalon foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.